Menu
Your Cart

OVER ONS

De Schoenen Outlet

In 2011 zijn we begonnen met het aankopen/verkopen van restpartijen schoenen bij diverse handelaars in Europa. Deze partijen werden nadien doorverkochten aan outlet winkels over heel België. Na een tijdje hebben we de plan opgevat om zelf een schoenen outlet te beginnen, zo zijn we begin 2015 gestart met onze eerste winkel aan de Eliaertsstraat 18, 2140 Borgerhout.

Onze succesformule van merkschoenen aan sterk verminderde outlet prijzen aanbieden zorgde voor een instant succes waardoor we al snel op zoek moesten gaan naar een groter winkelpand.

Na een zoektocht van meer dan 2 jaar hebben wij eindelijk midden 2018 onze nieuwe winkel geopend aan de Turnhoutsebaan 240, 2140 Borgerhout. In deze winkelpand met een oppervlakte van 250m2 bieden wij een ruim assortiment van schoenen voor damesheren en kids met topmerken als Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, Gabor, Puma, New Balance, Elli, Zecchini d'oro en nog veel meer. De schoenen die wij aanbieden worden vaak verkocht tot wel -60% van de initiële winkelprijs.

 

Online winkel

Door toenemende vraag van onze klanten om online te shoppen tijdens de coronaperiode zijn wij  in oktober 2021 gestart met onze webshop www.deschoenenoutlet.be. Op onze webshop vindt je een nog uitgebreider assortiment van merkschoenen voor zowel dames, heren en kids. 

 

Locatie winkel

Turnhoutsebaan 240, 2140 Borgerhout