Menu
Your Cart

MIZUNO

Mizuno  running sneaker black redMizuno  running sneaker black red
OUTLETNieuw
Brand: MIZUNO
Runner's World RecensieIn deze remake van zijn luxemodel is Mizuno's traditionele Wave-plaat - een plastic inzetstuk in de tussenzool - opgesplitst in een verende U-vorm in de voorvoet om de randen te ondersteunen, maar niet te interfereren met demping of flex. Het schuim onder die plaat is zachter ..
60,00€ 160,00€
Mizuno running sneaker black fluo white Mizuno running sneaker black fluo white
OUTLETNieuw
Brand: MIZUNO
 Mizuno Wave Enigma 5  herenschoen  Uitgerust met zijn beroemde Wave-plaat, biedt het een uitstekende demping en optimale stabiliteit tijdens uw race. In combinatie met de U4icX-tussenzool zorgt het voor meer dynamiek bij elk contact o..
55,00€ 150,00€
Mizuno running sneaker blue yellow Mizuno running sneaker blue yellow
OUTLETNieuw
Brand: MIZUNO
Sinds onze oprichting in 1906 hebben we bij Mizuno speciale trots en plezier gehad om deel te kunnen nemen aan de opwindende sportwereld en om de hele wereld het podium te maken voor onze activiteiten. Ieder van ons laat zich leiden door het ideaal van echte sportiviteit. Dat was bijna 100 jaar gele..
55,00€ 150,00€
Mizuno running sneaker pink blue Mizuno running sneaker pink blue
OUTLETNieuw
Brand: MIZUNO
Een referentie zoals altijd! Veelzijdig, de Mizuno Wave Rider 19 roze,blauw en zilveren schoen voor dames (Lente/Zomer Collectie) blijft net zo efficiënt als altijd op korte en ritmische uitstapjes als voor uw lange afstandswedstrijden. Bedoeld voor hardl..
55,00€ 150,00€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
. . . .