Onesie kind

Een onesie voor je kind kopen kan heel eenvoudig hier via onze webshop. De Onesie kende zijn intrede sinds begin de jaren 2000 en eigenlijk is het een loszittende jumpsuit die voornamelijk wordt gebruikt als loungewear en nachtkleding. De onesie is zeer populairder geworden als stijlvolle streetwear, vooral in het Verenigd Koninkrijk en Australië en van daaruit ook overgewaaid naar Vlaanderen. Voor kinderen zijn er zeer mooie dieren onesies te koop en in ons gamma zit onder meer een gorilla, een eenhoorn, een wolf, luipaard, konijn tot zelfs een kinder onesie van KAA Gent. Van geweldige dieren onesies tot Avonturen ontwerpen, kinderen zijn dol van onze nieuwste all-in-ones uit het nachtkledingprogramma voor jongens en meisjes. Ze zijn niet alleen supergezellig maar ook zeer cool!

Meer resultaten voor onesie kind

Onesie kinderen

Onesie jumpsuits voor kinderen / onesie jumpsuits voor kids: Van gekke dierenonesies tot hippe onesies voor kinderen… je vindt ze hier allemaal. Hieronder vind je de kwalitatief hoogwaardige onesie jumpsuits voor kids tegen een scherpe prijs. Deze kun je bestellen vanuit Nederland, België en Duitsland.

Onesie voor kinderen

Het is voor ons geen verrassing dat de onesie steeds populairder wordt onder de carnavalsvierders in ons mooie kikkerlandje. Het zijn natuurlijk ook prachtige kostuums met een elegantie waar je U tegen zegt. Voor de mensen die niet weten hoe je het origineel schrijft: onesie, en niet wansie. Het valt ons op dat heel veel mensen op zoek zijn naar een ‘wansie’. Die mensen kunnen wij helaas niet helpen. Maar de onesie-liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Aan de voorkant van de onesie zit een knoopjessluiting wat het aankleden eenvoudig maakt. Ter hoogte van de heupen kun je de zakken vinden. Ideaal dus als je een sanitaire noodstop moet maken.

Kinder onesies bij zeeman

Kinder onesie van zacht coral fleece. De onesie heeft een ritssluiting met ritsbeschermer en is voorzien van een capuchon met applicatie. 100% polyester.

Het door jou bestelde artikel wordt bezorgd door bpost op het door jou opgegeven bezorgadres in België. Het is op dit moment nog niet mogelijk om artikelen te laten leveren via, of af te halen bij, een Zeeman winkel in jouw buurt. Levering naar een adres in het buitenland behoort nog niet tot de mogelijkheden.

Jouw bestelling wordt binnen 48 uur (= 2 werkdagen) bezorgd. Zaterdag, zondag en feestdagen gelden niet als werkdagen. De kosten voor bezorgen zijn€ 4,95, ongeacht het aantal pakketten en/of het gewicht van de zending. Dit bedrag is inclusief de behandelings- en administratiekosten van jouw bestelling. Bij bedragen van€ 50 of meer zijn de verzend- en behandelingskosten gratis.

Als Bpost jou niet thuis aantreft, zal je bestelling worden gebracht naar een afhaalpunt van bpost. Hiervan krijg je bericht via een briefje in je brievenbus.

Op het moment dat wij jouw pakket naar bpost sturen, ontvang je een e-mail met een zogenaamde ‘trackingcode’. Met deze code kan je de bezorging van jouw bestelling volgen en weet je hoe laat bpost bij jou voor de deur staat.

Bij je bestelling tref je ook een factuur in de vorm van een verzendbon. Bewaar deze goed. De verzendbon is ook meteen je kassabon, waarmee je de artikelen eventueel kunt ruilen.

C ans A onesies

Hou je vast, want de onesie verovert de Lage Landen! Een onesie is een comfortabele jumpsuit voor kinderen én volwassenen. Typerend voor onesies is dat ze uit één deel bestaan, vandaar de naam. In onze collectie is een onesie voor elk meisje te vinden. Niet alleen voor zachte baby’s en kleine kruipers, maar ook voor stoere teens die op zoek zijn naar lekkere loungewear of nachthemden om in te chillen. Altijd gedacht dat onesies toch vooral bestemd waren als huispak? Sinds kort zien we zo ook terug als stijlvolle street fashion, grappige kleding voor vrijgezellenfeestjes – zeker in bunny look met oortjes – of op festivals. In Engeland en de Verenigde Staten en Engeland zijn deze kledingstukken al vele jaren populair. De trend waaide pas vanaf 2013 over naar Nederland. Zoek je een onesie voor een meisje, dan biedt C&A je een breed aanbod om uit te kiezen. Van een schattig kruippakje in maat 92 tot gezellige pyjama’s voor schoolkinderen Luchthavenvervoer Antwerpen

Studentonesie

Wil je online de leukste dieren onesies voor kinderen kopen? Dan ben je bij Student Onesie op het juiste adres! Op het moment is er 1 kinder maat beschikbaar welke aangegeven wordt met de maat “Kids”. Deze onesie is geschikt voor kinderen vanaf 1.45 t/m 1.60. Hiernaast hebben we sinds kort ook de maat “Mini” in het assortiment. Deze maat is geschikt voor een lichaamslengte vanaf 130cm. Uiteraard is het mogelijk om de onesie te gebruiken voor kleinere lengtes alleen zal de onesie dan iets ruimer uitvallen.

Lees hier mee over onze onesies